Chongqing Chuke Akıllı Makine ve Ekipman Co, Ltd

İşaretlemede sorun yok, Chuke 14 yıl boyunca işaretleme makinesine odaklandı.

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
haber
Ana sayfa Haberler

Noel Hediyeleri Fikirleri 2018 CHUKE Herkese Hazır

iyi kalite Fiber lazer markalama makinası satış için
iyi kalite Fiber lazer markalama makinası satış için
Lazer markalama makinesini satın aldık. CHUKE’nin her zaman iyi iş çıkmasını umuyorum

—— Alfanar Elektrik Sistemi

Lazer markalama makinesini aldık. Goog kalitesi. CHUKE’nin her zaman iyi iş çıkmasını umuyorum

—— Alfanar Elektrik Sistemi

Chuke 10 yıldan beri bizimle birlikte çalışıyor. Bize markalama makineleri için aksesuarlar sağlıyorlar, böylece makinelerimiz Hindistan'da iyi satılıyor.

—— EtchON Marks Kontrolü

Montaj hattındaki çalışmalarımızla, tam otomatik markalama, hızlı, güvenli ve verimli markalama ile uyumlu olan başlangıçta ikinci lazer markalama makinelerini satın aldık.

—— Ford Şirketi

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Noel Hediyeleri Fikirleri 2018 CHUKE Herkese Hazır
Noel Hediyeleri Fikirleri 2018 CHUKE Herkese Hazır
Noel 2018'de gelecek, yani aileniz, arkadaşınız, iş arkadaşınız, erkek arkadaşınız, kız arkadaşınız için hazır Noel hediyeleri hazırsınız. Alışveriş listenizi nasıl hazırlayacağınız konusunda hiçbir fikriniz yoksa, CHUKE sizin için özel ve yaratıcı bir öneride bulunacaktır.

Dünyanın dört bir yanındaki insanlar arasında belirgin olan bir Noel geleneği : Elma, Noel Arifesinde gelecek yıl sağlık için bir elma yiyeceği anlamına geliyor. Elmalar üzerinde yazılı kelimeler görmüş olabilirsiniz, bugün CHUKE elma içeriğini CO2 lazer markalama makinesi ile nasıl işaretleyeceğinizi size bildirecektir.

Genellikle, lazer markalama makinesi , farklı markalama makinesi tiplerinin markalama malzemesi seçimine bağlıdır, çünkü farklı tipte makine konfigürasyon ilkeleri, ürün materyaline çok hassas, farklı tiptedir. Lazer püskürtme kodunun numuneden geçmeyeceğinden emin olmak için 9.3um lazer dalga boyuna sahip karbon dioksit lazer markalama makinesi daha ince plastik malzemeyi hedef almaktadır. 10.2um dalga boyu kaplamalı kartonların kullanımı içindir, lazer kodu kabarmaz, kenar yuvarlanmaz. 10.6um dalga boyu esas olarak kaplanmamış kartonlar ve daha kalın plastikler için kullanılır. Soğuk markalama modu, elmanın zayıf yüzeyini yakmaktan kaçınabilir, çünkü CO2 lazer markalama makinesi ambalaj endüstrisinde uygulanır ve tahta, kağıt, kauçuk malzemelerin vs.

Pub Zaman : 2018-12-15 16:01:56 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Chongqing Chuke Intelligent Machinery & Equipment Co.,Ltd

Tel: 86-189-96831663

Faks: 86-23-86023033

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)